www.grifk.fi/jaakiekko

In English På Svenska Etusivu

GrIFK 04 D1-juniorit 2017-18

 

Kausi 2017-18

GrIFK Green ja GrIFK White osallistuvat Jääkiekkoliiton eteläisen alueen D1-junioreiden ylempi AAA- ja AA-sarjoihin. 

Joukkueessa on mukana 35 poikaa. Joukkueen jää- ja oheisharjoittelu tapahtuu Kauniaisten ja Hernesaaren jäähalleilla sekä Kasavuoren koululla. Pyrimme tarjoamaan pojille monipuolista harjoittelua aina tarpeen mukaan, sekä jäällä että oheisissa. Molemmat peliryhmät osallistuvat vähintään 2-3 turnaukseen kauden aikana. 

Pelaajat osallistuvat HIFK:n yhteistyösopimuksen kautta ikäryhmän valmennustapahtumiin kauden aikana.

Joukkue valmistautuu täytttä häkää Kanadan turnausmatkaaan vuodenvaihteessa 2017-2018.  


Joukkueen historia

Granin 04-joukkue perustettiin kiekkokoulusta keväällä 2011. Mukana oli jopa 50 poikaa. Suurin osa pojista oli ollut kiekkokoulussa mukana jo useamman vuoden.

 

Kausi 2016-2017 

Joukkue osallistuu Jääkiekkoliiton eteläisen alueen D2-junioreiden AA- ja ylempi AAA-sarjoihin.

Joukkueessa on mukana 35 poikaa. Joukkueen jää- ja oheisharjoittelu tapahtuu Kauniaisten ja Hernesaaren jäähalleilla sekä Kasavuoren koululla. Pyrimme tarjoamaan pojille monipuolista harjoittelua aina tarpeen mukaan, sekä jäällä että oheisissa. Molemmat peliryhmät osallistuvat vähintään 2-3 turnaukseen kauden aikana.

Pelaajat osallistuvat HIFK:n yhteistyösopimuksen kautta ikäryhmän valmennustapahtumiin kauden aikana.

Huhtikuussa 2017 joukkue järjestää Grani on Ice-turnauksen Kauniaisten jäähallilla. Joukkue on myös lähdössä Kanadaan turnausmatkalle vuodenvaihteessa 2017-2018.

Joukkue osallistuu Jääkiekkoliiton eteläisen alueen D2-junioreiden AA- ja ylempi AAA-sarjoihin. 

Kausi 2015-16

Joukkue osallistui kaudella Jääkiekkoliiton eteläisen E1-junioreiden AA- ja AAA-sarjoihin. Molemmat peliryhmät osallistui 3-4 turnaukseen kauden aikana. Joukkueessa oli mukana 37 poikaa. Pelaajat osallistuivat HiFK:n yhteistyöseurojen pellitälleihin Raaseporissa ja Helsingissä. HiFK:n yhteistyösopimuksen kautta pelaajat osallistuivat ikäryhmien valmennustapahtumiin kauden aikana. Joukkueen jää- ja oheisharjoittelu tapahtui Kauniaisten, Hernesaaren ja Sipoon jäähalleissa. 

Kausi 2014-15

Joukkue osallistui kaudella Jääkiekkoliiton eteläisen alueen E2-junioreiden A-, AA-, ja AAA-sarjoihin. Jokainen peliryhmä osallistui  2-3 turnaukseen kauden aikana. Joukkueessa oli mukana 41 poikaa. Järjestimme 11-12.4.2015 ikäryhmän Grani On Ice  AAA- ja AA-turnauksen Kauniaisten jäähallilla ja vierailimme Kauniaisten ystävyyskaupungissa Danderydissä osallistuen paikalliseen turnaukseen. Pelaajat osallistuivat myös HIFK:n yhteistyösopimuksen kautta ikäryhmän eri valmennustapahtumiin kauden aikana. Joukkueen jää- ja oheisharjoittelu tapahtui Kauniaisten ja Hernesaaren jäähalleilla.  

Kausi 2013-14

Kausi aloitettiin omalla Slap Shot leirillä elokuussa. Kaudella 2013-2014 osallistuimme Jääkiekkoliiton eteläisen alueen Leijonaliigaan neljällä peliryhmällä. Lisäksi osallistuimme 1-2 turnaukseen syys- ja kevätkaudella. Joukkueemme harjoitteli 2-3 kertaa viikossa jäällä ja oheisissa jääharjoitusten yhteydessä.

Kaudella harjoitteltiin henkilökohtaisia lajitaitoja sekä uusia ja vanhoja jääharjoitteita. Joukkueeseen kuului kaudella 43 poikaa eli joukkue oli täynnä kenttäpelaajien osalta. Joukkueemme järjesti oman Grani on Ice turnauksen 26.4.2014 Kauniaisissa.

Tapahtumat kaudella:

90 jääharjoitusta, 20 taitojääharjoitusta, 25 sali/oheisharjoitusta, sarjapelejä 48 kpl,harjoituspelejä 18 kpl ja 6 turnausta.

Kausi 2012-13

Kaudella 2012-2013 osallistuimme Jääkiekkoliiton eteläisen alueen Leijonaliigaan. Lisäksi osallistuimme muutamaan turnaukseen. Joukkueemme harjoitteli kaksi kertaa viikossa jäällä. Joukkueemme harjoittelua ohjaavina teemoina kaudella olivat kiekon kuljettaminen, vetosyöttö, taaksepäin luistelu, jarruttaminen, kiekon leipominen, vetolaukaus, kiekosta kamppailu ja peliasento. Pelikäsityksellisinä asioina opettelimme ottelutapahtumaa, vaihtoja, aloituksia, pelipaikkoja ja  kaikki hyökkää - kaikki puolustaa-teemaa.

Kasvatuksellisena asioina esillä olivat varusteiden itse pukeminen, tervehtiminen.

Kausi 2011-12

Kaudella 2011-2012  harjoittelimme 64 yhteisharjoitusta. Harjoittelumme perusteina olivat leikit luistimilla, haasteelliset tehtävät jäällä ja lajitekniikkaharjoitteet. Kasvatuksellisina asioina opettelimme jääharjoituksissa toimimista ja ohjeiden seuraamista. Osallistuimme alueemme Leijona Liigaan ja muutamiin turnauksiin.

 


******************************************************************************************************************************************

Joukkueen toimintaa ohjaavat pelisääntömme ovat:

Poikien omat säännöt:

1. Moikkaan joukkuekavereita hallilla ja muualla.

2. Pelaan jääkiekkoa, koska se on hauskaa ja kivaa.

3. Ketään ei kiusata, haukuta, tönitä tai lyödä.

4. Kunnioitan joukkuekavereita, vastustajia, valmentajia, huoltajia, joukkueenjohtajia ja muita vanhempia.

5. Tsemppaan (=yritän parastani ) pelissä ja treeneissä ja kannustan joukkuekavereitani.

6. Kuuntelen valmentajia treeneissä, niin hauskoille jutuilla jää enemmän aikaa.

7. Pukukopissa ei häiritä toisia.

8. Valmentajille voi jutella mistä tahansa asioista.

Pelisääntöjen sopimiseen ovat osallistuneet: pelaajat, joukkueen johtoryhmä ja vanhemmat.

 

 

 

 
     

 

     
Copyright © IFK Grankulla Ishockey rf