www.grifk.fi/jaakiekko

In English På Svenska Etusivu


SENIORIKIEKKO - GrIFK SENIORIT 

Historiaa

Granin seniorit aloittivat toimintansa kolmekymmentäkolme vuotta sitten Jääkiekkoliiton käynnistäessä oman sarjan 35-vuotta täyttäneille senioreille. Joukkue koostui edustusjoukkueen entisistä pelaajista. Suurin osa alkuperäisistä pelaajista on vieläkin mukana toiminnassa, pelaten nyt yli 60-vuotiaiden joukkueessa. Nykyään seniorijoukkueita on jo seitsemän: sen 35, sen 40, sen 45, sen 50, sen 55, sen 60 ja alaikäiset seniorit GrIFK Stars.

 

Vuosien kuluessa senioreidemme joukkueita on pelaillut kymmenissä turnauksissa ympäri maata. Ulkomailla on joukkueita vieraillut mm. Floridassa ja Tanskassa. Kauniaisissa on käynyt pelaavia vieraita Ruotsista, USA:sta, Kanadasta sekä Neuvostoliitosta.

GrIFK Seniorit ovat saavuttaneet useita aluemestaruuksia sekä roppakaupalla himmeämpiä mitaleita.Viime kaudella mestaruus tuli taas kahdessa eri ikäluokassa ja kaikki muutkin ikäluokat saavuttivat mitalin. Myös veteraanien MM-Kilpailuissa tuli kaksi hopeaa.

 

Senioreiden kevätkokous nimitti vanhaan tapaan senioreiden entisen Presidentin Henkka Svenssonin Kunniapresidentiksi. Pesti on elinikäinen tai sitä pidempi. Myös seura muisti Henkkaa.

 

Tämä kausi

Kaudella 2017 - 2018 osallistumme alueen seniorisarjoihin joukkueilla yli 35-, 40-, 45-, 50-, 55- ja 60-vuotiaat. Lisäksi IFK Grankulla Stars osallistuu harrastekiekon pääsarjan kovimpaan AAA-Stadiliigaan.

Kauden kilpailullisena tavoitteena on saada jälleen muutama mitali. Lisäksi Starsin tavoitteena on valmistaa pelaajistoaan varsinaisten senioripelien liikenopeuksiin ja liikelaajuuksiin.

 

Joukkueen toimintaa ohjaavat pelisääntömme ovat:

Seniorit:
Joukkueeseen otetaan vain pelaajia, jotka ovat pelanneet GrIFK:n edustusjoukkueessa tai vähintään Liigassa. Muiden halukkaiden pelaajien tilanteen käsittelee Kunniapresidentin johdolla senioreiden salainen johtoryhmä.

GrIFK Stars:
Joukkueeseen otetaan vain pelaajia, jotka ovat hyviä jätkiä ja osaavat pelata jääkiekkoa. Muille halukkaille ovat muut joukkueet.

 

Copyright © IFK Grankulla Ishockey rf