www.grifk.fi/jaakiekko

In English På Svenska Etusivu

GrIFK mukaan Urheiluakatemiaverkoston yläkoululeiritykseen

30.08.2017 - 13:23

GrIFK Jääkiekko tehostaa pelaajapolkuaan ja on mukana valtakunnallisen Urheiluakatemiaverkoston yläkoululeirityksessä Kisakalliossa.

Valtakunnallinen yläkoululeiritys on osa Suomen Olympiakomitean koordinoimaa Urheiluakatemiaohjelmaa. Urheiluopisto tarjoaa tarjoaa urheilijoille leiritysprojektin, jossa lapsuusvaiheen laatutekijöistä jalostetaan huippuvaiheen mahdollistavia menestystekijöitä.

Urheiluakatemiaohjelman yläkoulutoiminnan tavoitteena on edistää urheilevan oppilaan kasvua tavoitteelliseksi urheilijaksi, kehittää taitoja ja osaamista eri osa-alueilla sekä tukea nuorta urheilun ja koulunkäynnin yhdistämisessä mm. ajankäytöllisesti.

Kisakallion yläkoululeirityksen valmennus toteutetaan yhdessä Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian (URHEA), Turun Seudun Urheiluakatemian sekä lajiliittojen kanssa. Yhteistyöverkoston keskeisimpiä tehtäviä on huippu-urheilijoiden ja huipulle pyrkivien urheilijoiden valmennuksen tukeminen ja tehostaminen sekä urheilijoiden opiskelun tukeminen.

Leirityksessä yhdistetään tavoitteellinen koulun käynti ja päivittäisen urheilutoiminnan kehittäminen leiritystoiminnan avulla. Toimintaa on toteuttamassa eri tahojen ammattilaisverkosto, jonka päätehtävä on tarjota tukea kokonaisvaltaisesti nuoren urheilijan arkipäivään. Leirillä opetellaan taidot ja tuodaan työkalut taitojen kehittämiseen ja niitä harjoitellaan ja toteutetaan leirien välisellä ajalla jokapäiväisessä arjessa.

Kisakallion yläkoululeirityksessä on mukana useiden lajien seuroja ja lajiliittoja.

Lisätietoa

 

GrIFK JÄÄKIEKKO LEIRIVIIKOT 2017 - 2018

RYHMÄT 2002-, 2003- ja 2004-syntyneet

1. leiri 25.-28.9.2017 (ma-to)

2. leiri 20.-23.11.2017 (ma-to)

3. leiri 5.-8.2.2018 (ma-to)

4. leiri 19.-22.3.2018 (ma-to)  

Copyright © IFK Grankulla Ishockey rf