www.grifk.fi/jaakiekko

In English På Svenska Etusivu

IFK-maalivahtikoulu                                  

"GrIFK-maalivahtivalmennus on organisoitu yhteistyössä HIFK:n kanssa. Granin maalivahtivalmennuksesta vastaa itse yhä maalivahtina pelaava, Liikuntatieteiden maisteri ja Suomen jääkiekkoliiton ylimmän maalivahtivalmentajatutkinnon suorittanut HIFK-maalivahtivastaava Janne Laine.

GrIFK:n jokaisella ikäkausijoukkueella on oma koulutettu joukkuekohtainen maalivahtivalmentaja. Maalivahtivalmentajat toimivat jatkuvassa yhteistyössä maalivahtivastaavan kanssa ja valmentavat joukkueidensa maalivahteja systemaattisesti HIFK-seurayhteisön maalivahtikausisuunnitelman mukaisesti. 


Seuran maalivahtijäät järjestetään Kauniaisten jäähallissa joka tiistai 16-17. Maalivahtijäille ovat tervetulleita kaikki GrIFK:n maalivahdit edustusjoukkueesta G-ikäluokkaan. Maalivahtijäillä eri ikäisille ja kokoisille maalivahdeille tarjotaan eriytettyä valmennustoimintaa maalivahdin taito- ja kehitystaso huomioiden. Seuran joukkuekohtaiset maalivahtivalmentajat kertaavat maalivahtijäiden teemoja johdonmukaisesti joukkueharjoituksissa niinä viikkoina, kun maalivahtijäätä ei ole. 

GrIFK järjestää myös kaksi maalivahtileiriä vuodessa yhteistyössä HIFK:n maalivahtivalmennuksen kanssa. Maalivahtileirien organioinnista ja suunnittelusta vastaa niin ikään HIFK-maalivahtivastaava Janne Laine.
Meillä Kauniaisissa pidetään veskareista huolta. Tervetuloa mukaan kehittymään ja oppimaan!"


Janne


Janne Laine
Maalivahtivastaava
HIFK Jr Hockey ry
+358 40 847 3310
janne.laine@hifk.fi

Maalivahtivalmennuksen linjaus:

Liitetiedosto: grifk_mv-valmennus.pdf

 

 

Copyright © IFK Grankulla Ishockey rf